Известие
Collapse
No announcement yet.
FORCE TUNNING :)
Collapse
X
-
Re: FORCE TUNNING
Първоначално публикувано от tenekiamanпък тоз се радва
-
Re: ре
Първоначално публикувано от tenekiamanми стана верижна,този пред мен бе засечен от такси което наби спирачки за клиент,аз го ударих после мен ме удариха отзад, и така.. до 2-3 дена чакам становище от бул инс, иначе днес си купих стопа от зад за 50 лв98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
ре
мда и актче имам обаче заради този който ме удря отзад няма да ми земат точки а само глоба,иначе с бул инс проблеми не би трябвало да имам щтото със с валутно каско и те нямат причина да се заяждат за парите ми щтото колкото и да ми дадат ще си ги вземат от гражданската на този зад менGTV 2.0 TS - dead
156 2.4 JTD - dead
147 1.6 TS - dead
BMW 520 E39 - live
Comment
-
ре
колата е на 90% готова, остава боядисването демек 15 дена...
хубавото в цялата ситуация е че и направих всичко възможно докато чаках да пристигне фара от Италия...
смяна сегменти и гумички,маховик-стария беше започнал да се лющи,съединител,единия разпределителен вал- стария имаше лек луфт,ремъци,лагери на колянов вал,водна помпа,динамо,гарнитури,семеринги,...
абе целия двигател и скорости долу и каквото беше тръгнало се смени,така че поне не очаквам влизане в сервиз скоро дай боже!
иначе пластмасите ми ги залепиха перфектно и даже направих така дискутираните "вежди" по проект на колегата VFTI, в интерес на истината не стана това което очаквах, но може би защото в суров вид не си ги представям... все пак не са боядисани и даже капака не е върху колата но ще видим...
тия дни ще кача снимки от етапите на работаGTV 2.0 TS - dead
156 2.4 JTD - dead
147 1.6 TS - dead
BMW 520 E39 - live
Comment
-
tenekiaman, сам ли си я оправяш? аз съм в сходна ситуация, даже като гледам щетите са същите, ето я моята
казаха ми че за да съм сигурен че няма да се наложи да си плащам част от разходите по ремонта, да я оставя в сервиз на застрахователя, в случая армеец, и така и направих.....лошото е че сега колата си е в сервиза, нищо не се прави по нея, щот чакали части, поне 25 дена казаха че ше се чакат, и супер тъпо е така, ама бях останал без никви кинти след като я купих и не можех да плащам никва част от ремонта....та въпроса ми е, дали наистина е така ситуацията със застрахователите или можеше сам да си я оправя и да ми платят всички разходи'99 Alfa 145 1.9 JTD
Comment
-
ре
мойта сам си я оправям а накрая ще им дам фактурите.
избрах този вариант защото мисля че така ще стане по-бързо,по-качествено а освен това използвам времето докато ми пристигат частите да си оправям сякви други неща по нея. от вчера е готова и вече е в сервиз за боя. с малко повече късмет след 15 дена ще е нова,боядисвам я цялата и купих оригиналните лети джанти на новото ГТВ,направих и вежди на фаровете
а тази твойта да я оставяш да седи при НДК?
там съм засичал една такава синяGTV 2.0 TS - dead
156 2.4 JTD - dead
147 1.6 TS - dead
BMW 520 E39 - live
Comment
Comment